تعمیر آون آزمایشگاهی

آون آزمایشگاهی Laboratory Oven به منظور خشک کردن و استریل کردن ظروف شیشه ای و فلزی در آزمایشگاه ها استفاده می‌شود. کارخانجات سازنده ، به منظور انجام فعالیت‌های مختلف ، انواع گوناگونی از این وسیله را طراحی نموده‌اند. در برخی از آن ها ، انتقال گرما به طور خود به خود و طبیعی صورت می‌گیرد ؛ در حالی که در برخی انواع دیگر از این وسیله ، انتقال گرما با استفاده از پنکه و یا از خاصیت سبک بودن هوای گرم و سنگین بودن هوای سرد، به منظور جابجایی هوای درون آون استفاده می‌شود. به طور معمول، آون‌ ها در محدوده حرارتی بین دمای اتاق تا 350 درجه سانتی گراد کار می کنند. اگرچه انواعی از فورها هستند که تا دمای 600 درجه سانتی گراد را نیز تأمین می‌نمایند.

 اجزای تشکیل دهنده آون آزمایشگاهی

  • محفظه داخلی آون آزمایشگاهی

محفظه داخلی آون آزمایشگاهی، محل قرار گرفتن وسایل مورد استفاده جهت استریل شدن بوده که اغلب از جنس استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر حرارت بالا است. این محفظه همچنین محل قرار گرفتن سنسور دما و ترموکوپل است.

  • المنت‌ های گرم کننده آون آزمایشگاهی

المنت‌های گرم کننده آون آزمایشگاهی جهت تأمین حرارت مورد نیاز آون پیش بینی شده‌اند و اغلب در مجاورت جداره خارجی فور و در تماس با آن قرار گرفته اند تا دمای داخل فور را به میزان مورد نیاز افزایش دهند. در داخل آون ، بسته به نوع و مدل دستگاه و همچنین بسته به توان الکتریکی آن ، یک یا دو عدد المنت قرار می‌گیرد. این المنت‌ها اغلب از نوع فنری بوده و درون یک پوشش از جنس سرامیک نسوز قرار می‌گیرند تا از انتقال جریان الکتریکی به محفظه فور و اتصال نمودن آن جلوگیری شود.

  • عایق ‌های حرارتیآون آزمایشگاهی

عایق ‌های حرارتی آون آزمایشگاهی به منظور جلوگیری از هدر رفتن انرژی حرارتی و سرد شدن سریع محفظه داخلی و همچنین جلوگیری از گرم شدن بیش از حد محفظه خارجی و مدارهای الکتریکی و نیز محیط بیرون تعبیه شده که اغلب از جنس پشم شیشه است. 

  • سیستم کنترل و نمایش دمای داخل محفظه آون آزمایشگاهی

بسته به نوع آون مورد استفاده، این دو سیستم می‌تواند کاملا مجزا و یا در یک سیستم یکپارچه تأمین شده باشد. سیستم نمایش دمای داخل محفظه می‌تواند یک دماسنج عقربه‌ای ، دماسنج جیوه‌ای و یا یک برد الکتریکی به همراه سنسور حرارتی و نمایشگر دیجیتال باشد. سیستم کنترل دما نیز بسته به نوع دستگاه می‌تواند به صورت ترموکوپل‌های فلزی، جیوه‌ای و یا سیستم‌های میکروپروسسوری مشتمل بر سنسورهای دقیق باشد؛ در این صورت سیستم نمایش و کنترل دما می‌تواند در هم ادغام شود.

  • سیستم‌های حفاظتی آون آزمایشگاهی

بسته به نوع آون آزمایشگاهی سیستم‌های حفاظتی الکتریکی و حرارتی جهت حفاظت کاربران و آون آزمایشگاهی و محتویات آن پیش‌بینی می‌شود. فیوزهای الکتریکی برای قطع جریان در موارد اضطراری ، سیستم قطع جریان در زمان بالا رفتن بیش از حد دما (به هنگام عمل نکردن سیستم کنترل دما) و غیره از جمله این سیستم‌ها است.

شرکت پرتوشار افتخار دارد که در این عرصه خدمات فنی و مهندسی به شرح ذیل ارائه می دهد:

  • نصب، راه اندازی و آموزش توسط اساتید مجرب
  • تعمیر آون آزمایشگاهی ، تعمیر آون خلاء ، تعمیر آون فن دار ، تعمیر آون دما بالا
  • کالیبراسیون آون آزمایشگاهی
  • خدمات سرویس و نگهداری محصولات آون آزمایشگاهی
  • نصب، راه اندازی و تامین تجهیزات و لوازم جانبی آون آزمایشگاهی

 تعمیر آون آزمایشگاهی, تعمیرات آون آزمایشگاهی, تعمیر آون خلاء, تعمیر آون دما بالا, تعمیر آون همرفتی, تعمیر آون آزمایشگاهی فن دار, تعمیر آون آزمایشگاهی معمولی, تعمیرات آون خلاء, تعمیرات آون دما بالا, تعمیرات آون همرفتی, تعمیرات آون آزمایشگاهی فن دار, تعمیرات آون آزمایشگاهی معمولی, تعمیر تجهیزات آزمایشگاه عمومی, تعمیرات تجهیزات آزمایشگاه عمومی, 

1مجموع 4 پروژه
1مجموع 4 پروژه
10 / 10
از 1 کاربر